Klaproos

Schrijf je hier in voor Klaproos, de bloemen- en tuinwedstrijd

Helaas, deze wedstrijd is afgelopen. We selecteerden 3 fantastische winnaars!

Woon je in een buurt van DE ARK en hou je van fleurige tuinen, geurige bloembakken, gezellige balkons, … ? Schrijf zeker in!

  • Tegen moederdag - 15 augustus - is je pronkstuk klaar.
    De laatste 2 weken van augustus gaat de jury op stap. Ze wandelen langs de deelnemende woningen, nemen foto's en selecteren drie winnaars. De prijzenpot: een groen geschenkpakket én een fotoreportage in Woonkriebels, de woonkrant van DE ARK. De feestelijke prijsuitreiking gaat door tijdens het slotevent van Klapzomer 2021 op 7 oktober.
  • Schrijf je in voor 31 juli.
    Vul hier het inschrijvingsformulier in, of bel naar 014 40 11 02.

Veel inspiratie en plezier!
Volg Facebook@Klapzomer2021 voor de laatste updates.

Groene buurt, gezellige buurt

Een groene buurt is een gezellige buurt. Dat wisten ze al in 1972 bij de Kleine Landeigendom, één van de voorlopers van DE ARK. Liefst 425 deelnemers uit de Noorderkempen deden mee aan een bloemen- en tuinwedstrijd. Met een record voor Vosselaar: wel 159 deelnemers!

50 jaar later doen we opnieuw een bloemen- en tuinwedstrijd: de klaproos. Je kan deelnemen met je tuin, je balkon of terras, je vensterbank of inkomdeur. Zolang dit maar zichtbaar of bereikbaar is vanop de straatkant. Start nu met planten, zaaien, verpotten en versieren en laat je voorgevel schitteren! Samen 'stoefen' we hoe mooi het is in onze buurten :)