Jobs

DE ARK is sinds 2010 sterk gegroeid als organisatie en in aantal werknemers. Om flexibel te kunnen omgaan met veranderingen, kijken wij constant uit naar interessante kandidaten om ons team op korte of lange termijn te versterken.

Vacatures

DE ARK staat voor goed en betaalbaar wonen. Wij beheren meer dan 2500 huurwoningen, verkopen betaalbare woningen en bemiddelen in leningen van de Vlaamse Woonlening. Jaarlijks bouwen we een 100-tal nieuwe woningen. Sociale betrokkenheid en teamgeest staan bij ons centraal. Onze bedrijfscultuur is ondernemend, dynamisch, menselijk en informeel. Om onze huidige werking te continueren zijn wij op zoek naar een competente Bediende Technische Meldingen (M/V).

Jouw verantwoordelijkheden

Als Bediende Technische Meldingen sta je in voor de professionele intake en communicatie met onze huurders. Vanuit een sterke klantgerichte houding met voldoende assertiviteit en duidelijkheid ben je hierdoor een belangrijk aanspreekpunt binnen DE ARK.

Je beantwoordt alle inkomende telefoons op onze technische dienst Meldingen en Herstellingen en vertaalt deze door naar de inplanning van ons volledige herstellingsteam. Je bent sterk in de administratieve organisatie en verwerking van de onderhoudsmeldingen en de bijhorende werkbonnen na elke interventie.

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig beheer van de nodige terugbelacties en administratieve opvolging van meldingen en dit van de intake tot de afsluiting ervan.

Om de continuïteit van de intake van technische meldingen te garanderen werken wij met een vaste telefoonpool van collega’s die tijdens jouw afwezigheid ingeschakeld worden. Het is jouw taak om de planning van deze back up proactief te beheren en te bewaken.

Je biedt administratieve ondersteuning bij de opmaak van prijsvragen en raamcontracten.

Ook hier neem je het nodige initiatief om contact op te nemen met externe actoren en zorg je intern voor een snelle informatiedoorstroming en terugkoppeling waar nodig.

Je draagt de missie en visie van DE ARK consequent uit. Intern werk je proactief samen met onze andere interne diensten. Vanuit het overzicht over de technische meldingen denk je proactief mee over mogelijke verbeteringen voor onze interne werking.

Jouw profiel

Diploma ASO/TSO/BSO met min. 5 jaar ervaring op een Call Center of Planningsdienst. Interesse voor techniek en/of bouw is een extra troef.

Onze ideale kandidaat :

 • heeft bewezen ervaring in opmaak van werkplanningen voor verschillende techniekers
 • heeft sterke luistervaardige, communicatieve én administratieve vaardigheden
 • is sterk in telefonisch contacten en blijft rustig bij elke communicatie of moeilijke vraag
 • is stressbestendig en blijft onder druk professioneel en klantgericht communiceren
 • is een rasechte teamspeler die zowel zelfstandig als in team kan werken
 • kan zich snel aanpassen aan het niveau van de verschillende gesprekspartners

 • Wij bieden:

  Deze functie biedt zeer veel telefonisch klantencontact en een gevarieerd takenpakket binnen een snel evoluerende organisatie met grote maatschappelijke relevantie.

  Je bent fulltime tewerkgesteld (38u/week) en werkt in een moderne omgeving.

  Je krijgt alle professionele tools ter beschikking en kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket afgestemd op jouw relevante ervaring, met meerdere extralegale voordelen waaronder een uitgebreide groeps- en hospitalisatieverzekering.

  Procedure:

  Spreekt deze functie je aan en herken je jezelf in dit profiel?

  Mail dan vandaag nog je cv en persoonlijke motivatiebrief naar vacature@arkwonen.be

  – DE ARK, Campus Blairon 599, 2300 Turnhout

  <<< terug

  Spontaan solliciteren

  Wil je spontaan solliciteren? Dat kan!
  Bezorg ons je motivatiebrief en cv en vertel ons waarom jij graag bij DE ARK wil werken.

  Klik hier om te solliciteren.

  <<< terug