Pers

Ben je journalist en heb je vragen voor Woonboog?
Bel ons op 014 40 11 00 en vraag naar communicatie of directiesecretariaat.
Of stel je vraag via dit formulier.

Boilerplate
Sterke mensen, sterke buurten

Woonmaatschappij Woonboog wil een kansrijke omgeving creëren via kwaliteitsvol en betaalbaar wonen. Onze huurders en kopers vinden bij ons een eigen thuis. Samen werken we aan sterke buurten waar het goed leven is.

Woonboog verhuurt 4.700 woningen en bouwt en renoveert continu verder op maat van onze doelgroepen. Je kan bij ons een betaalbare woning kopen of intekenen op een voordelige Vlaamse Woonlening. Als private eigenaar kan je jouw woning via ons verhuren. Samen werken we aan structurele oplossingen voor de hoge woonnood.

Woonboog staat symbool voor verbinding van mensen en buurten. Een boog is sterk en stabiel maar zacht van vorm. Het is een stevig dak dat op een warme manier bescherming geeft aan alle bewoners.

Woonboog is het resultaat van de samensmelting van DE ARK, de Molse Bouwmaatschappij en SociaalVerhuurKantoor Noorderkempen. Samen vormen we één woonmaatschappij in de regio Kempen-Midden.

Onze 70 medewerkers werken samen met de gemeenten Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Dessel, Kasterlee, Lille, Mol, Oud-Turnhout, Retie, Turnhout en Vosselaar.

WOONBOOG BV

  • Campus Blairon 599, 2300 Turnhout
  • Bosveld 152, 2400 Mol

014 40 11 00 | info@woonboog.be | www.woonboog.be

Volg ons op Facebook en LinkedIn.