22.04.2024

Nieuw: budgethuren

Betaalbaar cohousen in Turnhout

Ontdek nu onze eerste budgethuurwoningen in ons eerste cohousingproject: Land van Aa in Turnhout Schorvoort!

Lees verder
28.03.2024

Inschrijven en actualisatie vanaf nu in het CIR

Wil je sociaal huren, dan schrijf je je in via het online Centraal Inschrijvingsregister (CIR). Woon je al bij Woonboog & wil je verhuizen? Ook deze aanvraag gebeurt in het CIR. Sta je op de wachtlijst? Dan moet je jouw dossier in het CIR bevestigen en/of updaten.

Lees verder
09.01.2024

Wateroverlast

De hevige regen veroorzaakt wateroverlast in heel Vlaanderen. Door het hoge grondwaterpeil staat er water in vele kelders. Ook bij Woonboog krijgen wij hierover heel veel oproepen. Helaas zijn we beperkt in materiaal en mankracht om dit snel op te lossen. Lees hierna welke stappen je zelf kan ondernemen.

Lees verder
07.11.2023

Brief Fluvius energierijk gas

Ben je huurder van Woonboog en kreeg je een brief van Fluvius over de overstap naar energierijk gas vanaf 1 september 2024? Lees hierna wat je moet doen.

Lees verder
24.01.2023

Welkom bij Woonboog!

Vanaf 2023 zijn we niet meer DE ARK, maar Woonboog! Samen met Molse Bouwmaatschappij en SociaalVerhuurKantoor Noorderkempen smelten we samen tot één nieuwe woonmaatschappij.

Lees verder
18.04.2024

Valse mail in omloop!

We krijgen melding dat er valse mails circuleren uit onze naam, met de vraag om een betaling te doen. Woonboog verstuurt alleen mails vanuit @woonboog mailadressen, nooit vanuit @gmail, @hotmail, ... !

Lees verder
21.11.2023

Belangrijk voor kandidaat-huurders

Vanaf 2 januari komt er één digitaal webplatform voor alle inschrijvingsdossiers. Daarom kan Woonboog tot 2 januari geen inschrijvingen doen, dossiers wijzigen of plaatsen op de wachtlijst doorgeven.

Lees verder
17.05.2023

Opendeur Cohousing Land van Aa

Ontdek op zondag 28 mei Cohousing Land van Aa op Samenhuizen - Dag van de Buren!

Hartelijk welkom op onze werf tussen 14 en 16 uur. Kom iets drinken en kijk rond in verschillende woningen en het gemeenschapshuis.

Lees verder
05.01.2023

Nieuwe huurprijs

Rond deze tijd krijgen onze huurders een brief met hun nieuwe huurprijs. Lees hier enkele tips.

Lees verder
06.10.2022

Open werf Cohousing op 9 oktober 22

Op zondag 9 oktober zetten de bewonersgroep, DE ARK en Artem de deuren open van de werf Cohousing Land van Aa in Schorvoort (Turnhout). Iedereen hartelijk welkom tussen 14 en 16u.

Lees verder
29.09.2022

Woonboog, één woonmaatschappij in Kempen-Midden

In 2023 zullen DE ARK, de Molse Bouwmaatschappij en het Sociaal VerhuurKantoor Noorderkempen fuseren tot één nieuwe woonmaatschappij: Woonboog. Hun werkingsgebied: 11 gemeenten in regio Kempen-Midden. Hun credo: sterke mensen, sterke buurten.

Lees verder
01.01.2022

Update explosie Turnhout

Update 2 januari! Het appartementsgebouw aan de overkant van het ingestorte gebouw is vrijgegeven. We contacteren nu de bewoners om hun terugkeer te regelen. We wensen hen veel goeie moed en houden contact!

Ook zal Securitas vanavond en vannacht patrouilleren. Het is strikt verboden de afgebakende zone te betreden. Er is gevaar voor instorting. Dankjewel om dit te respecteren.

Lees verder
31.12.2021

Appartementsgebouw deels ingestort in Turnhout

Vanmorgen kregen we melding van een zware explosie in centrum Turnhout. Eén van onze appartementsgebouwen in de Boerenkrijglaan is deels ingestort. Politie en brandweer zijn ter plaatse en het medisch rampenplan is afgekondigd. We zijn natuurlijk uitermate bezorgd of er slachtoffers zijn - dit is nog niet bekend- en leven mee met alle bewoners.

Lees verder
01.06.2021

Jaaroverzicht 2020

2020, wat een jaar! Coronacrisis alom… Als essentiële sector bleef DE ARK paraat. Met een grote portie creativiteit, flexibiliteit en inzet lukte dit wonderwel. Lees er alles over in ons jaaroverzicht.

Lees verder
04.05.2021

Parkwijk licht op, de kortfilm!

De Turnhoutse Parkwijk wordt vernieuwd... dit voorjaar verdwijnen de torens. De afbraak van de torens is de eerste mijlpaal naar een nieuwe buurt. Dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Binnenkort brengen we met trots de kortfilm 'Parkwijk licht op!'. Geniet online vanaf 10 mei van de eerste voorproefjes.

Lees verder
Top Naar boven