Nieuw: budgethuren

Betaalbaar cohousen in Turnhout

Ben je op zoek naar een betaalbare huurwoning in Turnhout? Bij Woonboog kan je sociaal huren, maar nu ook budgethuren. Budgethuurwoningen zijn woningen die we goedkoper verhuren, 15% lager dan de marktprijs. Weliswaar zijn er voorwaarden, maar die zijn ruimer dan bij sociale huur.
Ontdek nu onze eerste budgethuurwoningen in ons eerste cohousingproject: Land van Aa in Turnhout Schorvoort! Hier combineer je het comfort van een eigen, kwaliteitsvolle nieuwbouwwoning met de vele voordelen van cohousing.

Je eigen woning en gemeenschappelijke extra's voor jou en je buren

Land van Aa, dat zijn 25 nieuwe BEN-woningen (bijna-energieneutraal) in de Turnhoutse vallei van de Aa, pal naast een park. 14 ervan zijn budgethuurwoningen. Naast je eigen woning, heb je toegang tot gedeelde faciliteiten zoals een (moes)tuin en een ruime zaal met keuken. Deze gemeenschappelijke ruimtes bevorderen sociale interactie en verbondenheid met je buren. Je huurt hier niet alleen een woning, je wordt deel van een gemeenschap. Het is de perfecte plek voor wie op zoek is naar een warme woonomgeving tegen een betaalbare prijs.

Iets voor jou?

Check op vlaanderen.be/budgethuren of je voldoet aan de voorwaarden en vraag alvast je attest aan. Binnenkort (nog voor de zomer!) kan je je op dezelfde webpagina kandidaat stellen voor Cohousing Land van Aa.

Meer info over de woningen, huurprijzen en voorwaarden via volgende link: brochure Cohousing Land van Aa.

Top Naar boven