100 jaar DE ARK in Gazet Van Antwerpen

In 2021 bestaat DE ARK 100 jaar! Onze opdracht en missie is nagenoeg ongewijzigd gebleven: kwaliteitsvol en betaalbaar wonen. Al is het concept wel verbreed van ‘louter huisvesting’ naar ‘wonen en leven’. Vandaag verkopen en verhuren we niet zomaar woningen. We zorgen voor een goeie mix van bewoning, voor diversiteit, voor een aangename omgeving, voor contacten en verbindingen met de buurt, voor een sterker sociaal weefsel.

Gazet Van Antwerpen pikt ons 100-jarig bestaan alvast op met een schitterende historische reportage, een flashback naar 1921 waar het allemaal begon. Ze tonen twee historische buurten in Turnhout: de tuinwijk - naar het concept van een Engelse tuinwijk met veel groen - uit de jaren '20 en de modernistische en ook groene Parkwijk uit de Golden Sixties.

Lees hier de volledige reportage.

Klapzomer 2021

100 jaar bestaan, dat mag gevierd worden! DE ARK doet dit enigszins alternatief.

Volledig in lijn met onze missie, werken we samen met andere sociaal geëngageerde organisaties een reeks hartverwarmende initiatieven uit onder de noemer ‘Klapzomer 2021’. Met één rode draad: bewoners en hun talenten in de spotlights. Info en programma volgen in het voorjaar!

Top Naar boven