Ik heb een lening

Als je leent voor renovatiewerken, dan moet je een aanvraag om geld indienen.
Of als je Vlaamse Woonlening al loopt, kan je nog veranderingen aanvragen.

Aanvraag om geld

Als je leent om renovatiewerken te doen, dan moet je een aanvraag om geld indienen bij de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen (VMSW).

De uitbetaling gebeurt in principe op basis van facturen. Je voegt dus kopies van de facturen of betalingsbewijzen bij het aanvraagformulier. Je e-mailt alles naar geldaanvraag@vmsw.be.

De uitbetaling gebeurt in één of meerdere schijven. De uitbetaling gebeurt nadat de werken, waarvoor je geld vraagt, zijn uitgevoerd. Voorschotten op voorhand zijn mogelijk, maar dit bespreek je met je schatter van de VMSW.

Het is ook die schatter die de ingediende aanvraag om geld controleert en goedkeurt. Hij kan op plaatsbezoek komen om de uitgevoerde werken na te kijken.

Je leest meer details op de website van de VMSW.

<<< terug

Ik wil een verandering doorgeven

Ook als jouw Vlaamse Woonlening afgesloten is en loopt, kan je nog vragen hebben of veranderingen hebben. Op de website van de VMSW vind je al een antwoord op verschillende situaties:

Heb je nog vragen? Contacteer de VMSW op mijnlening@vmsw.be met de vermelding van jouw dossiernummer. Dit bestaat uit 6 cijfers en vind je op elke brief terug.

<<< terug